Caliberbingo mobil tävling

Just nu kan du delta i Caliberbingo mobil turnering och vinna upp till 10 000 kronor. För varje 10 kronor som du spelar för via mobilen eller surfplattan på bingo eller spelautomater så får du 1 spelpoäng. De 10 spelare som i slutet av januari har fått ihop flest poäng kommer att få dela på 10 000 kronor. Allt du behöver göra för att vara med är att registrera ditt användarnamn och sedan kommer poängen att ticka in!

Välkomstbonus hos Caliberbingo

Caliberbingo är ett bingosida av hög kaliber. Med en snygg och modern hemsida är det lätt att navigera runt mellan bingorummen och ta del av alla aktuella kampanjer. Till att börja med så möts du av en välkomstbonus på 10 kronor när du registrering dig på sajten. Din guldpeng kan du använda på Bingocaféet, Bingoparty eller Discobingo. En bricka kostar mellan 20 och 50 öre så det finns gott om brickor att köpa för din tia!

Nyheter och chattvärdar i Caliberbingos sociala forum

Caliberbingo har ett socialt forum. Här kan du lära känna chattvärdarna, kolla in vilka chattspel som finns och läsa nyheter om Caliberbingo så att du vet vad som händer på sajten. David, Doris, Elliot och Linnea är några utav chattvärdarna och du kan läsa lite mer om dem och ta eda på vilken deras favoritfilm är och vilken hobby dom ägnar sig åt på fritiden, förutom bingo förstås! Den allra senaste nyheter hos Caliberbingo är att deras hemsida är splitterny. Detta går knappast att missa då sajten verkligen tilltalar en bingoälskare med alla sina bingobollar och pengar som rasslar fram på sajten. Ta chansen att vara med och tävla om 10 000 kronor i mobilen samt få nya vänner på köpet.

Var med tävla om 10 000 kronor!

 

 

Post Author: jimmie