Aktuell bingokampanj!

Jag letar ständigt efter exklusiva och intressanta bingonöjen att erbjuda er som besöker Nätbingo.nu. Dessa VIP-erbjudanden presenterar vi på denna sida. Dessa bingokampanjer finner du endast här på Nätbingo.nu. Just nu har jag en unik kampanj som sponsras av Bet24 Bingo som innebär att du kan få ett exklusivt set med hårprodukter från Paul Mitchell värt ca 425 kronor.

paulmitchellsuperskinnydailyshampoHur tar du del av denna Nätbingo.nu-kampanj?

1. Registrera dig på www.bet24.com via Nätbingo.nu – klicka på denna länk för att besöka Bet24.com

2. Gör en insättning och få €5 i bingobonus.

3. Maila ditt användarnamn på Bet24 till Nätbingo.nu och du får ett exklusivt set med hårprodukter av märket Paul Mitchell värt 425 kr på posten! Mailadressen är [email protected] Ange gärna att det gäller Bet24-kampanjen!

Viktigt! Endast kunder från min sajt, www.natbingo.nu, är berättiga detta set av hårprodukter så det är viktigt att du använder en länk till Bet24 på min sajt för att kvalificera dig. Endast de första 50 spelarna att skicka mig ett mail får hårprodukterna. Kampanjen gäller endast nyregistrerade kunder och pågår fram till och med 2009-08-31.

Hårprodukterna från Paul Mitchell
Setet med hårprodukter består av: Super Skinny Daily Shampoo (300 ml), Super Skinny Daily Treatment hårkur (300 ml) samt Super Skinny Serum (150 ml).

Besök Bet24 Bingo via denna länk och öppna konto >

Läs mer om Bet24 Bingo i min guide om dem

Kampanjen är avslutad men titta tillbaka senare då jag har nya trevliga grejer på gång för alla som gillar bingo

GD Star Rating
loading...

Lämna en kommentar