Bingoguiden

bingo tombollaÄr du nybörjare eller bara vill lära dig mer om bingo? Här hittar du bland annat en guide över hur du kommer igång med nätbingo. Jag beskriver också varifrån bingospelet kommer och tar upp de vanligaste typerna av bingospel.

Alla olika guider och artiklar hittar du i navigationen till höger eller nedan. Min bingoguide-sektion uppdateras kontinuerligt med nya råd och tips så glöm inte att titta in här lite nu och då. Längst ner på denna sida ser du snabbversionen in i bingovärlden, nämligen min checklista för nätbingospelare.

Jag önskar dig en trevlig stund med nätbingo! / Håkan

Aktuell kampanj!
Jag letar ständigt efter exklusiva och intressanta bingonöjen att erbjuda er som besöker Nätbingo.nu. Dessa VIP-erbjudanden presenterar jag på denna sida. Dessa bingokampanjer finner du endast här på Nätbingo.nu. Kolla in här!

Bingo tips
Är du sugen på att spela bingo men känner dig lite osäker på vad du bör tänka på? Hur får du den optimala bingo-upplevelsen? Här har jag samlat ihop mina bästa tips till nya och mer erfarna nätbingo-spelare. Lycka till i bingohallen!

Bingo-chatten – fixa snacket!
Att chatta och spela nätbingo är ofta två synonyma saker och stämningen i bingo- chattarna är allt som oftast på topp. Men förstår du dig på alla sköna förkortningar som används i chatten? För att hjälpa dig att ge dig in i de roliga diskussionerna så kommer här en lista på uttryck som du kan stöta på när du besöker bingo-chatten.

Bingo-ordboken
Bingo är inte svårt men när du spelar bingo på nätet så kommer du i kontakt med en del olika bingospecifika termer som kan vara bra att känna till. Här föklarar jag alla de termer som förekommer i bingo-spelet.

Bingo-spelets historia
Bingo – hur uppstod spelet bingo egentligen? När kom det till Sverige? I denna artikel gör jag ett försök att förklara hur bingon blev den folkrörelse som det är idag.


Snabbguiden till nätbingo!
1. Registrera sig på bingo-sajten. Oftast består registreringen av att du får ange namn, mailadress, användarnamn och ett lösenord. Här hittar du de bingosajter som vi rekommenderar.

 

2. Sätt in pengar men endast så mycket som du kan tänka dig att förlora (det är bra att ha en spelkassa som man håller sig till). Insättningen gör man enklast med något betalkort. Många sidor erbjuder bonus eller gratis-pengar som du kan använda för att provspela för först, utnyttja detta.

3. Välja ett bingospel. Olika sajter har olika varianter på spel. Man kan ofta välja att spela ensam eller med andra.

4. Nu öppnas den virtuella bingohallen. I vissa fall spelar du direkt i din webbläsare, i andra fall kan man behöva ladda ned ett program via spelbolagets hemsida.

5. Välj bingobrickor och vänta på att nästa spel ska starta.

6. Behöver du hjälp? I bingohallen finns i regel alltid en hjälplänk eller anvisning till supporten. När spelet väl börjar är det bara att sitta och vänta på att få bingo.

7. Skaffa nya vänner i chatten! Att spela bingo på nätet är en väldigt social syssla (om man vill) och chatten kan vara en källa till många glada skratt och nya kompisar.

GD Star Rating
loading...
Bingo! Bra start på nya upplägget här på Nätbingo
02.16.09 at 11:51

Lämna en kommentar