– Bestbingo

Bestbingo har två olika bingohallar; Nya Bestbingo och originalet Bestbingo. Nedan följer en recension av Nya Bestbingo då det är den bingoportal som det spelas på mest. Originalversionen passar de spelare som gillar den gamla bingon och som ogärna vill testa något nytt. Vi anser att Nya Bestbingo är klart bättre, men vill ni prova originalet, går det bra att göra det också.

BINGOTYPER OCH RUM


Bestbingo erbjuder både bingospel och kasinospel. För att börja spela bingo klickar du på fliken bingospel efter genomförd registrering. Där ser du vilka rum som finns öppna.

Best bingo bonus

Mönsterbingo (75), Markoolios rum (Variantbingo), 90-bollars och Maxi 3 är de rum som finns att välja mellan.

Besök Bestbingos bingorum nu – du får hela 250 kr i bonus utan insättningskrav>>>

 

Det är riktigt enkelt och du ser direkt hur många spelare som är med och spelar på Bestbingo. Vi gillar detta starkt och tycker att fler sidor bör följa sajtens exempel på hur man presenterar sina bingorum.

Bingotyper på BestBingo

Bestbingo erbjuder 75-bollars, Variantbingo, 90-bollars och Mönsterbingo. I Maxi 3 spelas exempelvis 75-bollarsbingo och där har du möjlighet att köpa upp till tre brickor i ett spel, vilket vi gillar skarpt! Bestbingos jackpottar är lagom stora – runt 1.000 kronor i varje rum. I Markoolio-rummet ligger jackpotten visserligen på över 10 000 kronor. Normalpriset för en bingobricka ligger på 10 kronor.

Du hittar ca 30 spelare i bingorummen. Sajten har kanske inte så mycket spelare, men den bonus de erbjuder vid registrering är helt fantastisk – 250 kronor får man som ny spelare. Det enda du behöver är att bli medlem. Sen är det fritt fram att spela!

BESTBINGO BONUSAR

På Nya Bestbingo får du 250 kronor gratis vid registrering!

Bestbingo är generellt riktigt bra på bonusar och är en sajt för alla som gillar bingobonusar. Vi har testat flera bingosajter, men inte kunnat hitta någon som är mer generös än Bestbingo just vad gäller bonusar.

Ta del av Bestbingo bonusar – få 250 kr gratis på Bestbingo nu>>>

Insättningsbonusar på BestBingo

När du sätter in pengar på Bestbingo för första gånger, dubblar de beloppet på upp till 2000 kronor! Du får dessutom 30% på alla dina insättningar upp till obegränsat belopp varje dag! På Måndagar får du 50% bonus upp till 500 för att få en bra start på dagen. På fredagar får du 100% insättningsbonus upp till 500 kronor – en riktigt bra start på helgen!

Andra bonusar

Fler bonusar finns att hämta i chatten! Där hittar du chattvärdar varje dag mellan klockan 15.00 och 23.00. Se chattschemat på Bestbingo för att veta exakt när chatten är bemannad. Där kan du ju vinna extra bonusvinster som du sedan kan spela bingo för. Det är bara att vara med i bingochattspel och ha tur eller att vara skicklig och snabb med svaren i frågesporterna.

Notera att bonuskampanjer kan ha ändrats sedan recensionen publicerades. Bäst är att registrera sig på Bestbingo och få information om alla bonusar direkt i din inkorg.

KAMPANJER

Varje vecka på Bestbingo

Varje vardagskväll finns två gratisspel i timmen tillgängliga i rummet Maxi3. Se till att vara på plats mellan klockan 16.00 och 20.00. Sammanlagt spelas 8 stycken gratisspel under dessa timmar!

Bestbingo anordnar chattspelturneringar varje onsdag och lördag. Varje kväll händer det något nytt och roligt i chatten. Trots det, så är det under helgen som Bestbingo verkligen blommar upp och bjuder dig på sina bästa kampanjer!

Varje helg på Bestbingo

På fredagar är det Gåvoracet och Fredagsmys som gäller. Under lördagen är det Galna lördagen samt garanterad jackpott då Bestbingo garanterar att någon av spelarna vinner en jackpott på 650 kronor! Samma kampanj körs även på söndagar – kombinerat med Guldspelstimman.

Ett bra sätt att se vad som händer på Bestbingo just nu är att klicka på fliken Nyhetsbrev på sajten – i huvudmenyn. Då ser du direkt Bestbingos senaste nyhetsbrev som innehåller allt det som är aktuellt på sajten just nu.

Läs mer om alla kampanjer på Bestbingo – och få dina 250kr gratis som du får vid registrering nu>>>

 

BINGOUPPLEVELSE PÅ BESTBINGO


Bestbingo använder en bingoprodukt från företaget Aberrant – samma företag som tidigare har samarbetat med Maria.com. Om du gillade gamla Maria.com, kommer du säkert att gilla nya Bestbingo och känna igen spel och spelupplägg.

Best bingo bonusPositivt om Bestbingo
Vi tycker om hur Bestbingo utformats – att de valt snygga färger, en skön utroparröst och att det är smidigt att följa spelet, chatta med andra spelare och köpa brickor. Det är snyggt och enkelt och sidan lämpar sig väl både för yngre och äldre spelare – en sajt väl värd att testa!

Gillar du att snacka med spelare och spela enkla spel, så bör du prova Bestbingo. Det är ingen bingosida för dem som vill vinna miljoner på bingo. Det bästa är att du ser efter själv genom att testa. Du får 250 kronor gratis oavsett om du gillar Bestbingo, så se efter om Bestbingo är en bingosajt i din smak.

Önskade förbättringar
Vi vill gärna ha fler sidospel inne i bingon. Det kan de bli lite bättre på. Dessutom är det lite jobbigt att vissa rum är stängda om du inte har gjort en insättning. Det får du veta först när du man har klickat på rummet och väntat en stund på att rummet ska laddas. Vi vill gärna få den informationen innan vi klickar, så att vi slipper vänta. Å andra sidan, gör du en insättning direkt, är alla sådana problem som bortblåsta.

Testa Bestbingo nu – du får 250 kronor gratis att spela med>>>

 

CHATTEN OCH COMMUNITY

Chatten är en viktig del av Bestbingo. De har förstått hur viktigt det är att få oss spelare att trivas och har därför satsat på schyssta chattspel och trevliga chattvärdar som jobbar varje kväll. Mer om chatten hittar du under flikar Bingospel och Schema på sajten.

Chattspel på BestBingo
Under Schema-fliken hittar du information om när chattvärdar är tillgängliga och vilka chattspel som spelas denna vecka – med startdatum och allt. Klickar du på Bingospel, kan du sedan välja att läsa mer om tillhörande chattspel i undermenyn. Om du scrollar ner, hittar du exakta beskrivningar på alla chattspel där.

Best Bingo Community

Bestbingo har ett imponerande bra community. I communit-avdelningen hittar du forum, blogg, information om vinnare och du hittar till och med horoskop! Det är här chattvärdar publicerar information om kampanjvinnare. Väldigt smidigt och trevligt tycker vi! För tillfället är aktivitet inte så högi BestBingos community, men det kommer säkert att bli mer liv under året!

Bestbingo blogg är väl värd att läsa. Länken till bloggen hittar du på Bestbingo>>>

Socialt
Bestbingo satsar stort på sin facebooksida. Länken till deras facebooksida syns direkt när du kommer in på sajten. Genom att “gilla” Bestbingo på Facebook, så missar du inget av det som händer på sajten framöver! Där publiceras nyheter, kampanjer och vinnare.

JACKPOTTAR OCH PRISPOTTER PÅ BESTBINGO


BestBingo Jackpottar är lagom stora med över tio tusen kronor i Markooliorummet och runt 500-1000 kronor i andra rum. Det innebär i sin tur att du vinner jackpottar betydligt oftare här än på sajter med större jackpottar. Vill du vinna jackpottar ofta väljer du BestBingo. Vill du vinna en jackpott som förändrar ditt liv totalt på en gång, bör du prova något annat som till exempel William Hill Bingo eller Maria.com. Där är jackpottarna extremt stora.

Spela om jackpottar och prispotter på BestBingo – få 250 kr gratis att testa spelen för efter första insättningen>>>

Prispotter på Bestbingo ligger mellan 300-400 kronor normalt under kvällen, vilket är klart godkänt enligt oss. En typisk vinstpott är en radvinst på Variantbingo värd en hundralapp. Det brukar se så ut när det är runt 30 spelare och vinstchansen är stor. Notera att du även vinner rätt ofta i Maxi3 där det går max att köpa 3 brickor till ett spel. Det gör att det inte blir samma vinnare om och om igen.

LOJALITETSSYSTEM


BestBingo saknar lojalitetssystem. Istället erbjuder bingoajten extra många bra och generösa bonusar. I snitt delar Bestbingo ut tre 100-procentiga insättningsbonus till var och en av sina medlemmar – varje vecka! Under resterande dagar ligger insättningsbonusarna mellan 30%-50%! Då och då delar Bestbingo även ut 20 kronor till sina spelare.

På bestbingo belönar de uppenbarligen alla sina medlemmar med lika stora bonusar och lika många erbjudanden och kampanjer. Det är riktigt generöst och trevligt. Samtidigt kan vi tycka att de bör belöna sina extra lojala medlemmar lite extra.

Bli medlem på BestBingo och delta i lojalitetssystemet för att bli rikligt belönad>>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *