BestBingo – Markoolio, weekendresa och julklapp till bingospelarna!

BestBingo erbjuder fin bonus och fantastiska kampanjer. Just nu lanserar de tre fina kampanjer där du som bingospelare kan få en signerad skiva av Markoolio, en weekendresa och en trevlig julklapp.

Makoolio på BestBingo!
Bingo!Bestbingo erbjuder dig en egen signerad skiva av Markoolio! En perfekt julklapp till dig själv eller till någon du tycker om!

Vinn en efterlängtad weekendresa för dig och din vän!
Bestbingo i samarbete med Hotelspecials.se vill sända dig på en avkopplande helg för två på en valfri plats i Sverige. Ta chansen att ladda batterierna och unna dig något extra!

En tidig gåva innan jul sänds till alla BestBingo spelare.
BestBingo vill visa uppskattning till alla sina medlemmar. Du som medlem kommer att få en julklapp hemskickad till dig via post. Se därför till att dina adressuppgifter är korrekta så du inte missar årets julklapp.

Välkomstbonus på 30 sek ger dig som medlem på BestBingo möjligheten att prova på att spela innan du väljer att göra din första insättning. Välkomstbonusen sätts automatiskt in på ditt konto efter att du har slutfört din registrering.
Nya spelare som gör sin första insättning välkomnas också med 100% insättningsbonus ända upp till 1250 sek. Insättningsbonusen sätts in automatiskt på ditt bonuskonto efter att du har gjort din första insättning.

Mer information om samtliga erbjudanden finner du på BestBingos webbsida, www.bestbingo.com. Läs mer om Bestbingo i vår presentation av dem.

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *