BestBingo lanserar nya kampanjer

Vi har tidigare uppmärksammat bingosajten BestBingo. Nu lanserar de nya kampanjer som är klart intressanta för alla oss bingovänner.

BestBingo1. Kom igång med BestBingo!
Alla NYA spelare vilka spelar för 200 sek får ett fitnessband med
träningsförslag

2. Glamour hos BestBingo.
BestBingo inleder ett nytt strålande år med att lotta ut två väskor och två telefoner till våra spelare i Sverige som tack för ett fantastiskt 2007! För att delta i tävlingen krävs enbart att du är medlem (det blir du här) och spelar för riktiga pengar.
Utlottning sker den sista februari 2008.

3. Fira Alla hjärtans dag med BestBingo
Du som spelar bingo hos BestBingo har möjligheten att vinna 20000 kronor i deras kärleksbingo.
Vad sägs om att vinna en riktig drömresa för dig och din älskade! Vad är romantik för dig? Är det en exotisk sandstrand, en mysig stad eller något helt annat? Du bestämmer själv och är det så att det mest romantiska stället är hemma så är det inget problem. Du får använda priset på hela 20.000 kronor som du själv vill.

Så här går det till:
För varje 500-lapp som du sätter in i på ditt bingokonto får du en lott. Det spelar ingen roll hur du mycket du sätter in varje gång. Exempelvis ger två insättningar på 300 kronor en lott. Sedan lottar vi ut vinsten och ju fler lotter du har desto större chans har du naturligtvis att vinna!

Villkor Kärleksbingo 31 Jan -27 Feb
Alla insättningar under perioden räknas samman. Minsta insättningsbelopp för att deltaga är 500 kronor. St Minver tar ut vinnaren och beslutet kan ej överklagas.

Besök BestBingo för mer information om dessa kampanjer
Läs vår granskning av bingosajten BestBingo

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *