Årets första Superspeldag hos LyckoBingo

Idag, den 10 januari är det äntligen dags för årets första så kallade “Superspeldag” på populära bingo sajten LyckoBingo. För er som inte spelat bingo på LyckoBingo tidigare innebär detta att du hela dagen från klockan 10-22 kan spela bingo för endast 10 öre per bingo bricka.

De otroligt billiga bingobrickorna hittar du i LyckoBingos bingorum BINGOMIXEN. Det här tillfället att spela bingo riktigt billigt under denna härliga bingodag vill du inte missa.

Bingoomgångarna med brickor för 10 öre per bricka spelas hos LyckoBingo i Bingomixen mellan klockan 10 och 22 den 10 januari. Det spelas 10 omgångar med bingo för 10 öre brickan under varje timme mellan klockan 10 och 22. Max 30 brickor per spelare och omgång. Om det går snabbare än en timme att spela dessa omgångar spelas det Giant Jackpot omgångar för 1 krona brickan för att fylla ut till nästa heltimme börjar.

Som om de galet billiga bingobrickorna inte vore nog vinner dessutom dagens 10 toppspelare i spelautomaterna denna dag 200 bonuskronor var.

? Läs mer om LyckoBingo i min guide om denna bingosajt
? Besök bingosajten LyckoBingo här

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *