Alla hjärtans dag hos Ladbrokes

Mellan den 4:e och 14:e februari bjuder Ladbrokes bingo på en himla massa kärlek: Extra stora garanterade prispooler och massor av prisdragningar i kärlekens tecken!

Bingo bonus1. Garanterad prispool på 1000 kr varje kväll i Alla Hjärtans – spelen! Håll utkik efter “Puss och Kram” och “Kärleksspelet”!
2. Vinnaren av Fullt Hus på “Blomsterspelet” varje kväll klockan 20.33 vinner förutom prispoolen även en blomsterbukett! Välj att få den hemskickad till dig eller sänd den till någon av dina nära och kära!
3. 1:a pris vinnaren av quizzen varje tisdag och torsdag vinner förutom prispoolen en hemlig kärleksfull present värde ca 200 kr!
4. Under hela kampanjperioden bjuder chatvärdarna Anton, Sanna och Johan på chatspel i kärlekens tecken i vilka du kan vinna ännu mer!

Nya spelare får som alltid 100 kr, och den alltjämt växande Superjackpotten ligger nu på 15 400 kr! Den var nästan vunnen i veckan! Kan det bli du som kammar hem den till slut?! Läs mer om Ladbrokes Bingo i vår granskning av dem och besök deras webbsida för mer information.

Post Author: Nätbingo.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *