10 000 kr i potten i Resespecialen

Maria bingo Maria Bingo har ett exklusivt rum vid namn Resespecialen som få fått tillträde till. Fram tills nu. Maria Bingo håller rummet öppet mellan 15:00-22:00 och låter alla som spelar bingo eller sidospel i Bingoklienten för 250 kronor eller mer, ta del av det lyxiga som Resespecialen har att erbjuda.

I slutet av månaden spelas det stora resespelet i Resespecialen där en full bricka ger vinnaren 10 000 kronor! En trevlig summa att addera till årets semsterkassa! För att ha möjligheten att beträda det eftertraktade reserummet så behöver du bara registrera dig på Maria Bingo och sedan göra din första insättning. Sätter du in 250 kronor eller mer så får du 250 kronor extra av Maria Bingo. Därefter beger du dig till Bingoklienten, spelar för 250 kronor eller mer och mottar sedan din biljett in till Resespecialen!

Vill du läsa mer om MariaBingos spännande kampanjer och en lång recension om deras spännande bingosida så rekommenderar vi att ni tittar in på Provabingo.se som har skrivit en lång recension om vår nordiska bingogigant. Där finns massor med information om deras olika kampanjer och den hålls ständigt uppdaterad med ny info om vad man kan vänta sig som bingoälskare just nu. Dessutom har de gjort en stor lista på massvis med olika gratis bingobonusar som man kan ta del av om man är sugen på det.

Klicka här för att vinna 10 000 kr i Resespecialen på Maria Bingo

Post Author: skribent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *